Instrumentele reparate vor funcționa la fel ca instrumentele noi

Metodele tradiționale de reparare a suporturilor de scule cu pastile amovibile pot limita fezabilitatea reparării unor daune mai mult decât moderate ale scaunului de așezare a pastilei. Basarabeanu Răzvan spune că procesul de utilizare a mașinilor CNC cu 4 și 5 axe îndepărtează complet daunele și restaurează complet suportul sculei, rezultând un suport de calitate superioară, îmbunătățind în același timp capacitatea firmei de a repara scule pe care alte ateliere de reparații le-ar refuza.

Speranța de viață nu va fi afectată

La rate de producție ridicate, sculele de așchiere cu pastile indexabile necorespunzătoare se vor degrada prematur din cauza încărcării neregulate sau inconsistente a așchiilor de la o pastilă la alta. Dacă sculele nu funcționează adecvat deoarece nu au fost reparate corect, anumite pastile vor tăia un diametru mai mare decât altele, eliminând mai mult material la fiecare mișcare de revoluție decât celelalte. În orice operație, dar mai ales în producția mai rapidă și automată de piese, aceasta poate consuma o mulțime de pastile din carbură. Aceste probleme pot apărea dacă orice aspect al geometriei suportului de scule variază de la un scaun de așezare a pastilei la altul, cum ar fi unghiul de așezare sau unghiul de degajare.

În timp ce cel mai important motiv pentru repararea sculelor este de a economisi bani, cel mai important aspect într-o reparare a sculelor este calitatea. Un suport de scule cu pastile indexabile reparat costă de obicei cu 50 până la 85% mai puțin decât unul nou, dar dacă suportul reparat nu funcționează la fel de bine ca un instrument nou, aceste economii sunt anulate. De fapt, un instrument reparat ar putea ajunge să coste mai mult decât un instrument nou dacă instrumentul reparat eșuează prematur sau dacă nu a fost reparat la dimensiunile și toleranțele corecte. New Basara Consult garantează că instrumentele sale reparate vor funcționa la fel ca instrumentele noi și că speranța de viață nu va fi afectată.

Call Now Button