Servicii & Soluții

Suport tehnic dual pentru procesul de așchiere

Suportul tehnic dual este un concept nou, ce pune in avantaj nevoile clientului. Acest suport tehnic rezolvă problemele apărute în timpul procesului de așchiere și oferă personalului implicat în proces explicațiile necesare ,pentru a preveni o următoare intervenție asupra aceleiași probleme.

Optimizarea proceselor tehnologice

Optimizarea proceselor tehnologice aduce o mare reducere de costuri prin micșorarea timpilor de producție și prin diminuarea numărului de scule așchietoare.

Toți pașii sunt monitorizați și prezentați la sfârșitul optimizării printr-un raport de testare.

Consultanță HR

Pentru a evolua trebuie mai întâi să evaluezi. 

Testul unic conceput de NBC scoate în evidență gradul de implicare al operatorului, raportănd fișa postului la nivelul de educație tehnică a operatorului. Acest test trece prin toate ramurile principale ale prelucrarii prin aschiere pe MUCN-uri. 

Monitorizarea procesului, întelegerea, evaluarea, modificare, asimilare și împărtășirea informații duce la diminuarea timpilor de intervenție neprogramați, diminuarea numărului de rebuturi, folosirea optimă a sculelor așchietoare indiferent de producător, toate acestea duc la o atitudine pozitivă a personalului la locul de muncă.

 

Consultanță în producție

Deși prețul semifabricatelor, mașinilor unelte, sculelor așchietoare este foarte apropiat de prețurile din Vestul Europei, diferențele de profit între aceste zone este prea mare. Profitabilitatea are o strânsă legătură cu sculele așchietoare.

Mai toate companiile împărtășesc acest principiu: să obțină un număr de piese finite la o calitate dorită, într-o perioadă de timp cât mai mică având costurile cele mai mici. 

Un astfel de principiu trebuie înțeles și îmbunătățit de către toți oamenii implicați în procesul de producție, acest lucru este necesasr pentru a putea face  compania profitabilă.

Servicii de
EVALUARE și CERTIFICARE a competențelor profesionale
pentru
OPERATORI LA MAȘINI CU COMANDĂ NUMERICĂ

Centrul de Calificare OPTIM AD în colaborare cu New Basara Consult îți oferă servicii de evaluare și certificare a competențelor profesionale și servicii conexe care te vor ajuta să fii în avantaj, comparativ cu alți candidați. La momentul actual, pe piața muncii, deși există oportunități de angajare, foarte puțini reușesc să ajungă la jobul mult visat. Este o realitate pe care o cunoaștem cu toții și cu care ne luptăm zi de zi. Angajatorii sunt din ce in ce mai exigenți, iar șansele de încadrare în companii, pot părea în scădere. Astfel că, procesul angajării devine un concurs al abilităților. Dar pentru angajator nu doar priceperea într-un anumit domeniu este importantă, ci și calificarea.

Centrul de Calificare OPTIM AD îți oferă servicii de evaluare și certificare a competențelor profesionale și servicii conexe care te vor ajuta să fii în avantaj, comparativ cu alți candidați.