Suport tehnic dual pentru procesul de așchiere

Suportul tehnic dual este un concept nou ce pune în avantaj nevoile clientului. Acest suport tehnic rezolvă problemele apărute în timpul procesului de așchiere și oferă personalului implicat în procesul de fabricație cursuri și seminare  special adaptate pentru a prezenta rezolvarea situației asupra careia s-a intervenit ,totul pentru a preveni o următoare intervenție asupra aceleiași probleme.

Optimizarea proceselor tehnologice

Optimizarea proceselor tehnologice aduce o mare reducere de costuri prin micșorarea timpilor de producție și prin diminuarea numărului de scule așchietoare.

Toți pașii sunt monitorizați și prezentați la sfârșitul optimizării printr-un raport tehnico-economic.

 

Realizarea de manuale pentru operare și reglare MUCN

Realizăm la comandă manuale de operare și reglare pentru mașinile unelte comandate numeric. Aceste manuale sunt realizare pe baza documentației echipamentului numeric ( unde este cazul ) și pe baza observațiilor de la fața locului.

Aceste manuale pot fi folosite și pentru instruirea personalului nou din compania dumneavoastră. Manualele se livrează în format electronic în cel mai scurt timp din momentul colectării datelor necesare.

Consultanță HR

Pentru a evolua trebuie mai întâi să evaluezi. 

New Basara Consult vă propune un test de evaluare conceput special pentru  operatorii din producție, el scoate în evidență gradul de implicare al angajatului, nivelul de educație tehnică și experiența acumulată, toate acestea urmând a fi raportate la fișa postului și la cerințele locului de muncă. Astfel,puteți avea o vedere de ansamblu asupra compatibilității dintre porstul de lucru și angajatul ce ocupă acest post.

Consultanță în producție

Deși prețul semifabricatelor, al mașinilor unelte sau al sculelor așchietoare este foarte apropiat de prețurile din Vestul Europei, diferențele de profit între aceste zone este prea mare. Profitabilitatea are o strânsă legătură cu sculele așchietoare.

Mai toate companiile împărtășesc acest principiu: să obțină un număr de piese finite la o calitate dorită, într-o perioadă de timp cât mai mică având costurile cele mai mici. 

Un astfel de principiu trebuie înțeles și îmbunătățit de către toți oamenii implicați în procesul de producție, acest lucru este necesasr pentru a putea face  compania profitabilă.

Servicii de consultanță pentru acreditarea centrelor de formare profesională a adulților pentru calificarea de:

OPERATORI LA MAȘINI CU COMANDĂ NUMERICĂ
COR 722323

New Basara Consult vă pune la dispoziție servicii de consultanță pentru acreditarea de centre de formare profesională pentru Operator la Mașini cu Comandă Numerică (COR: 722323).
Împreună vom realiza dosarul de acreditare ce trebuie să cuprindă: Anexa nr.1,2,3,5, declarație agent economic, lista formatorilor, OPIS și coperta dosarului.
Acest dosar trebuie întocmit în funcție de tipul de certificat dorit. Certificatul de calificare ( certificatul portocaliu )pentru meseria de Operator la Mașini cu Comandă Numerică se eliberează doar după finalizarea celor 480 de ore de teorie și 240 de ore de practică. Certificatul de absolvire (certificatul verde) pentru meseria de Operator la Mașini cu Comandă Numerică se eliberează după finalizarea unui modul din cele 5 prezentate.
Absolvirea celor 5 module oferă dreptul cursantului de a obține certificatul de calificare.
 
Evaluator în sistemul formării profesionale continue:
Basarabeanu Florin-Răzvan 
Certificat nr. 6575 din 26.09.2019 în conformitate cu O.G nr.129/2000.
Emitent: Camera de Comerț și Industrie Brașov
 

Servicii de
EVALUARE și CERTIFICARE
a competențelor profesionale pentru
OPERATORI LA MAȘINI CU COMANDĂ NUMERICĂ

Centrul de  OPTIM AD Calificări în colaborare cu New Basara Consult îți oferă servicii de evaluare și certificare a competențelor profesionale și servicii conexe care te vor ajuta să fii în avantaj, comparativ cu alți candidați. La momentul actual, pe piața muncii, deși există oportunități de angajare, foarte puțini reușesc să ajungă la jobul mult visat. Este o realitate pe care o cunoaștem cu toții și cu care ne luptăm zi de zi. Angajatorii sunt din ce in ce mai exigenți, iar șansele de încadrare în companii, pot părea în scădere. Astfel că, procesul angajării devine un concurs al abilităților. Dar pentru angajator nu doar priceperea într-un anumit domeniu este importantă, ci și calificarea. Înscrie-te la evaluare din timp și ai parte de un cod de  reducere în valoare de 100 de lei.