Urmărește sesiunile noastre de prezentări

New Basara Consult organizează periodic sesiuni de curs tematice ce abordează teme des întâlnite în industria prelucrătoare.

SISTEME ȘI TEHNICI DE FILETARE PENTRU MAȘINILE UNELTE

3 Octombrie - Brașov

New Basara Consult pornește prin țară să prezinte industriilor locale Programul Educațional de Scule Așchietoare.

Acest seminar face parte din PESA și are ca rol explicarea celor mai importante sisteme de filetare disponibile pentru mașinile unelte comandate numeric. O filetare corectă ne conduce mereu spre productivitate și rentabilitate, astfel veți începe să economisiți timp și bani. Această reducere de cost vă dă posibilitatea în viitor să investiți în afacerea dumneavoastră prin achiziționarea de portscule moderne și adecvate nevoilor dumneavoastră.

18 Iulie 2020 - Brașov

Norme ISO - scule așchietoare

Standardizarea este recunoscută astăzi ca fiind disciplina esențială pentru toți agenții economici, care trebuie să depună eforturi pentru cunoașterea motivațiilor și a implicațiilor acesteia. Acum 20 de ani standardizarea era un domeniu rezervat doar câtorva specialiști. Astăzi, companiile au preluat standardizarea ca un element tehnic și comercial major. Standardizarea mai reprezintă și o activitate organizată, de limitare la un minimum rațional necesar a varietății produselor. Sculele așchietoare, port-sculele, pastilele amovibile sunt produse ce se supun multor standarde, cunoașterea acestor norme ISO ne ajută să devenim parte din grupul specialiștilor de care companiile au nevoie.

6 Iunie 2020 - Brașov

Formarea așchiilor​

Deși o așchie se formează în câteva milisecunde, gazda evenimentului, Răzvan F. Basarabeanu, va explica în decursul a 4 ore acest proces tehnologic în cadrul seminarului tehnic de specialitate. Geometria sculelor așchietoare, sistemul de răcire folosit, regimurile de așchiere și performanțele mașinii unelte influențează procesul de formare al așchiilor X Pentru tine ce reprezintă acest X? Este o afirmație! sau o întrebare?

18 Iulie 2019 Timișoara

6 Iulie 2019 Brașov

17 Iulie 2019 Arad

Seminar de scule așchietoare

La seminarul de scule așchietoare toată lumea din domeniu este invitată, o să abordam teme precum: - citirea codului de identificare a sculei așchietoare, - pârțile componente ale supuraților de scule cu avantajele și dezavantajele lor, - alegerea geometriei plăcutei așchietoare în funcție de nevoi, - importanța agentului de răcire, - uzura în timp a sculelor așchietoare, - analiza așchiilor pentru determinarea problemelor din proces.

Unele companii ce au beneficiat de cursurile noastre

"După finalizarea acestui curs știm să reacționăm și să remediem mai bine problemele apărute în timpul prelucrării."
Iulian Filiche
Inginer Mecanic
“Acest program este foarte util. Trei idei interesante am aflat: 1. alegerea corectă a sculelor de așchiat, 2. alegerea corectă a regimurilor de așchiere, 3. răbdare pentru cele mai sus menționate."
Emilian Beta
Operator CNC

Participă și tu la prezentări !