Reparații scule așchietoare

STS-logo-huvud

Scandinavian Tool Systems AB este producător și furnizor suedez de scule așchietoare pentru strunjirea filetelor, frezarea filetelor, debitare și canelareProdusele sunt vândute prin intermediul distribuitorilor în peste 30 de țări din întreaga lume.

Swiss_Round

Swiss axial external

Suportul de scule extern axial nou proiectat pentru strungurile de tip Swiss/elvețian. Se potrivește cu inserțiile standard QuadCut 12E, 12X și 12ER.

Catalog .pdf
Swiss

Swiss

Suportul de scule nou conceput pentru strungurile de tip swiss, vă oferă o nouă opțiune atunci când filetați cu QuadCut. 

Noul șurub de fixare a pastilei este de tip Torx T7 la ambele capete, acest lucru permite accesul din ambele părți utilizând aceeași cheie Torx. Astfel, nu mai întâmpinați probleme în desfacerea șuruburilor uzate, care de cele mai multe ori reprezintă o problemă.

Catalog .pdf
Broșură de prezentare
Quadcut_External

QuadCut External

QuadCut oferă rezistență, precizie și flexibilitate operațiilor de strunjire a filetelor externe și interne. Designul pastilei cu patru colțuri oferă o durată de viață îmbunătățită a sculei și asigură o filetare mai rapidă. Unele dintre pastilele pentru filetarea internă au un design cu două colțuri, dar sunt stabile ca și cele cu patru colțuri. Pastilele pot fi livrate și cu muchii tăietoare CBN pentru o filetare dură.

Catalog .pdf
Quadcut_Internal

QuadCut Internal

QuadCut Internal oferă rezistență, precizie și flexibilitate excepționale pentru operațiile de filetare interioară. Designul nostru cu două și patru colțuri oferă o durată de viață îmbunătățită a sculei și asigură o filetare mai rapidă.

Catalog .pdf
Quadcutoff

QuadCutOff

Sculele sunt fabricate din oțel rapid și sunt folosite pentru operațiile de debitare. Designul unic cu patru colțuri oferă o durată de viață îmbunătățită a sculei și aduce reduceri de cost. În comparație cu uneltele convenționale de debitare din metal dur, oțelul rapid nu se sparge atât de ușor.

Catalog .pdf
QuadGroove

QuadGroove

Sculele sunt fabricate din oțel rapid și sunt folosite pentru operațiile de canelare. Designul unic cu patru colțuri oferă o durată de viață îmbunătățită a sculei și aduce reduceri de cost. În comparație cu uneltele convenționale de canelat din metal dur, oțelul rapid nu se sparge atât de ușor.

Catalog .pdf
Threadmill

ThreadMill

Carbura solidă și frezarea indexabilă oferă un filet de calitate superioară, oferind în același timp reduceri substanțiale de costuri.

Catalog .pdf
Twincut

TwinCut

Sistemul TwinCut este potrivit pentru aplicații în care sunt necesare pasuri mai mari, dar în care diametrul găurii este limitat. Sistemul TwinCut permite filetarea internă în găuri cu un diametru de la 18 mm sau mai mult. Pastilele TwinCut are două muchii tăietoare, cu un spărgător de chipuri sinterizat în el.

Catalog .pdf
kits

QuadCut Kits

Kit numărul 1-6 ți 9-12 pentru filetare exterioară

Kit numărul 7-8 pentru filetare interioară

Catalog .pdf