Acasa

La locul de muncă

Cursuri de calificare

Vrei ca echipa ta să devină una specializată în procesul de prelucrare prin așchiere?

Oferim cursuri de calificare la locul de muncă pentru operatorii CNC, susținute de Basarabeanu Razvan, un formator și trainer cu o vastă experiență în industria prelucrării prin așchiere. Cursurile noastre se adresează atât începătorilor, cât și celor cu experiență în domeniu, și sunt adaptate nevoilor specifice ale cursanților.

Alătură-te echipei noastre și investește în dezvoltarea ta profesională! Contactează-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a te înscrie la cursurile noastre de calificare la locul de muncă pentru operatorii CNC din industrie.

NEW BASARA CONSULT

Training tehnic de specialitate

02

Formare Profesională Continuă FPC

Această serie de cursuri denumită Cuantica productivității face parte din Programul Educațional de Formare Profesională Continuă. Ea își propune să explice într-un mod practic, simplu și ușor de înțeles tuturor celor care vor să afle mai multe informații despre prelucrările prin așchiere.

01

Cursuri de instruire

cnc-1

Ce vei învăța în cadrul cursurilor noastre:

 • Utilizarea mașinilor unelte comandate numeric (CNC)
 • Prelucrarea materialelor prin așchiere
 • Interpretarea și aplicarea desenelor tehnice
 • Reglarea și programarea mașinilor CNC
 • Tehnici de măsurare și control al calității
 • Soluționarea problemelor în producție

Beneficii ale cursurilor noastre:

 • Cursuri practice, susținute la locul de muncă, pentru o învățare aplicată și eficientă
 • Program flexibil, adaptat disponibilității tale
 • Materiale de curs și echipamente necesare puse la dispoziție
 • Certificat de absolvire la locul de munca
[/vc_row_inner]

Membru în Asociația Patronală din Industria Prelucrătoare prin Așchiere

icon-img
Membru fondator.

Membru în Patronatul din Industria Constructoare de Mașini și Instalații Agricole

icon-img
Membru începând cu anul 2020.
Basarabeanu Razvan New Basara Consult

PREZENTARE

Despre trainer: Răzvan F. Basarabeanu

Cu o vechime de peste 17 ani în domeniul prelucrărilor prin așchiere, Răzvan Basarabeanu a acumulat multe informații și experiență în industria din România, Ungaria, OIanda și Belgia. În decursul anilor a ocupat mai multe posturi cheie în industria prelucrătoare prin așchiere, precum: operator CNC, programator CNC, formator, tehnician scule așchietoare, trainer scule așchietoare, consultant și proiectant de scule așchietoare.

Cu un brevet de invenție în domeniul industriei auto și mai multe inovații în domeniul sculelor așchietoare, Răzvan confirmă statutul lui de membru în elita MENSA INTERNAȚIONAL.

În decursul ultimilor trei ani toată activitatea lui a fost îndreptată către segmentul prelucrărilor prin așchiere, dorind să își pună amprenta în următorii ani asupra acestei industrii aflate într-o continuă schimbare.

 • Președinte al Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare prin Așchiere
 • Evaluator în sistemul formării profesionale continue
 • Trainer scule așchietoare
 • Tehnician scule așchietoare
 • Economist în administrarea afacerilor
 • Operator la mașini unelte comandate numeric
 • Formator

Industria militară

Industria militară

Basarabeanu Florin Răzvan are experiență în calitate de trainer în predarea cursului de operare CNC, programare CNC, mentenanță CNC, managementul producției în companiile din industria militară , în calitate de profesor a înțeles importanța inovării constante și a cercetării pentru a crea echipamente mai sigure, mai precise și mai eficiente.

Basarabeanu Florin Răzvan a lucrat și ca consultant în industria militară, fiind implicat în proiecte de modernizare a producției și în proiecte de cercetare și dezvoltare de noi tehnologii și produse. El a colaborat îndeaproape cu echipe de specialiști pentru a identifica și implementa soluții inovatoare pentru a îmbunătăți producția și a crește eficiența. Experiența sa i-a oferit o înțelegere profundă a proceselor de producție, a nevoilor tehnologice și a cerințelor de calitate și eficiență, precum și abilitatea de a lucra cu oameni și echipe diverse pentru a atinge obiectivele comune în ceea ce privește dezvoltarea de produse și tehnologii pentru industria militară.

Industria medicală

Industria medicală

Basarabeanu Florin Răzvan este un expert în producția de piese și echipamente pentru industria medicală și a colaborat cu compania din România oferind contracte de scolarizare pentru operatori și ingineri din producție. În calitate de profesor și consultant, el a fost implicat în instruirea personalului tehnic cu abilitățile necesare pentru a opera echipamentele de producție și a implementa cele mai bune practici în producție pentru a asigura calitatea și eficiența.

Basarabeanu a utilizat experiența sa vastă în domeniul producției de piese și echipamente pentru industria medicală pentru a oferi instruire personalizată, bazată pe nevoile specifice ale companiei și ale industriei medicale în general. El a lucrat îndeaproape cu echipa de specialiști ai companiei pentru a dezvolta și implementa soluții inovatoare care să îmbunătățească producția și să asigure respectarea celor mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Expertiza lui Basarabeanu în producția de piese și echipamente pentru industria medicală a fost esențială în dezvoltarea capacităților companiei și a contribuit la îmbunătățirea calității produselor sale și la creșterea eficienței producției. Datorită colaborării sale strânse cu echipa, el a dezvoltat o înțelegere profundă a proceselor de producție, a nevoilor tehnologice și a cerințelor de calitate și eficiență din industria medicală.

Industria automotiv

Industria automotiv

Ca expert în producția de piese auto, Basarabeanu Florin Răzvan a colaborat cu diverse companii de renume din industria auto, ajutându-le să își îmbunătățească procesele de prelucrare a pieselor și să crească eficiența producției.

Prin intermediul cunoștințelor sale specializate și a experienței practice acumulate de-a lungul timpului, a reușit să ajute aceste companii să dezvolte soluții inovatoare pentru a prelucra mai rapid și mai precis piesele necesare construcției de mașini unelte.

Astfel, a putut identifica și implementa noi tehnologii de prelucrare a pieselor, astfel încât producția să fie mai eficientă și mai durabilă. De asemenea, a lucrat îndeaproape cu echipele de ingineri și producție pentru a optimiza fluxul de lucru și pentru a găsi noi modalități de îmbunătățire a proceselor de fabricație.

În cele din urmă, prin munca sa, a ajutat aceste companii să-și crească eficiența producției și să-și îmbunătățească calitatea produselor, contribuind astfel la dezvoltarea industriei auto la nivel mondial.

Industria aerospace

Industria aerospace

Industria prelucrătoare CNC este deosebit de importantă pentru industria aerospatială, deoarece necesită piese și componente de înaltă precizie care trebuie fabricate cu cele mai avansate tehnologii și utilaje. Basarabeanu Florin Răzvan a adunat o vastă experiență în acest domeniu și a contribuit la creșterea eficienței proceselor de prelucrare a pieselor pentru industria aerospatială.

Prin intermediul cunoștințelor sale specializate și a experienței practice, Basarabeanu a ajutat companiile din industria aerospatială să își optimizeze procesele de producție și să îmbunătățească calitatea produselor lor. Acest lucru a fost posibil prin dezvoltarea și implementarea de soluții inovatoare de prelucrare a pieselor cu ajutorul tehnologiei CNC.

În plus, Basarabeanu a fost implicat în formarea și pregătirea personalului de producție, astfel încât aceștia să poată lucra cu cele mai avansate utilaje CNC și să își îndeplinească sarcinile de lucru cu precizie și eficiență. Astfel, a contribuit la creșterea competențelor și a capacităților companiilor din industria aerospatială.

Expertiza sa în prelucrarea CNC a pieselor și componentelor pentru industria aerospatială a fost esențială pentru îmbunătățirea eficienței și a calității producției și pentru consolidarea poziției companiilor din acest domeniu.

NEW BASARA CONSULT

Oferim servicii complete de consultanță și training pentru procesele tehnologice de așchiere.

Apariția Societătilor Comerciale
Cu capital străin au adus cu ele în industria românească noțiuni tehnice, expertiză și pricepere.
01
02
Calitatea Informațiiei
Cei ce au participat la astfel de evenimente au observat calitatea și noutatea informațiilor tehnice oferite.
Participarea În Cadrul Evenimentelor
Participarea în cadrul unor astfel de evenimente ne ține la curent cu noutățile din domeniu și oferă o imagine asupra industriei inovatoare din toate colțurile lumii.
03
04
Rolul FEPA-CM
FEPA-CM a început implementarea unui metode de recunoaștere a activităților cu scop educațional pentru dezvoltarea industriei românești.

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri?

NEW BASARA CONSULT

Viitorul Industriei Naționale

Dezvoltare Profesională
100%
Calitatea Informației
100%

624 +

Cursanți

NEW BASARA CONSULT

Evenimente

Call Now Button