Cursuri de scule așchietoare

BRAȘOV

Curs de scule așchietoare

Descoperă arta prelucrării prin aschiere la nivel înalt prin intermediul Cursului de Scule Așchietoare!

Acest curs exhaustiv îți oferă oportunitatea de a învăța despre sculele așchietoare esențiale utilizate în industria prelucrărilor prin aschiere. Indiferent dacă ești un profesionist în domeniu sau începător pasionat, acest curs este proiectat pentru a-ți dezvolta abilitățile și cunoștințele în utilizarea optimă a sculelor așchietoare.

 Vei învăța despre diferite tipuri de scule așchietoare, cum să le selectezi în funcție de materialul prelucrat și specificațiile tehnice. Veți explora, de asemenea, tehnici avansate de aschiere, cum ar fi frezarea, strunjirea și rectificarea, și veți învăța cum să le aplicați în mod eficient pentru a obține rezultate superioare.

 Cursul este structurat într-un mod accesibil și interactiv, combinând teoria cu aplicațiile practice. Veți beneficia de demonstrații live, exerciții practice și studii de caz pentru a vă aprofunda înțelegerea și a vă exersa abilitățile. Instruirea este asigurată de experți cu o vastă experiență în domeniu, care vă vor ghida în fiecare pas al procesului de învățare.

 La finalul cursului, veți primi un certificat de absolvire recunoscut, care va atesta competențele și cunoștințele dobândite în utilizarea sculelor așchietoare. Acest certificat va fi un plus valoros în CV-ul tău și va demonstra angajatorilor și colegilor tăi că ești un profesionist bine pregătit în domeniul prelucrărilor prin aschiere.

Alege să fii un maestru al sculelor așchietoare și îmbunătățește-ți abilitățile în prelucrarea prin aschiere! Înscrie-te astăzi la Cursul de Scule Așchietoare și ia-ți cariera la un nivel superior!

Curs de scule așchietoare

Detalii despre cursuri

📅 Durata: 20 de ore, desfășurate pe parcursul a 5 săptămâni

18.09.2023 Curs de scule așchietoare- 

Miercuri: 16:00-18:00

Sâmbătă: 10:00-12:00 

Finalizare curs: 20.10.2023 

Preț: 1000 RON

🏢 Locație: Sala de curs CNC Hub Romania, situată în Brasov, Str. Feldioarei nr. 75C

👥 Grupă de curs: Maxim 5 persoane pentru o experiență personalizată

🎓 Certificare: La finalul cursului, vei primi un certificat de instruire acreditat de Federația Patronală din Industria Constructoare de Mașini (FEPPA-CM) și recomandat de Asociația Patronală din Industria Prelucrătoare prin Aschiere.

🔧 Dotările sălii de curs includ:

✅ 3 strunguri CNC și 1 freză CNC pentru exerciții practice

Înscrie-te acum și beneficiază de:

✅ Suport de curs detaliat și actualizat

✅ Un exemplar din cartea ”Cuantica productivității.”

✅ Experți în domeniu, pregătiți să răspundă întrebărilor tale și să te ghideze pe tot parcursul cursului

💡 Oportunitatea de a învăța tehnologii și tehnici de așchiere într-un mediu profesional și prietenos te așteaptă!

Îți garantăm că vei avea parte de o experiență educativă de calitate și vei dobândi abilitățile necesare pentru a-ți construi o carieră de succes în domeniul CNC-urilor.

Spune „DA” pasiunii tale pentru CNC și alătură-te nouă în această călătorie captivantă către excelență!

Formare Profesională la Cel Mai Înalt Nivel

cu Răzvan Basarabeanu!

Înregistrați-vă acum pentru cursurile noastre de Programator la mașini unelte comandate numeric și prelucrări prin așchiere și obțineți un avantaj competitiv!

Contactați-ne acum!

  Barem

  Total 60 de puncte

  Operatori CNC
  55%
  Programator CNC
  80%
  Tehnolog CNC
  100%

  Cursuri online GRATUITE

  Suport de curs online gratuit

  Pornind de la interpretarea desenului de execuție, alegerea proceselor tehnologice și alegerea mașinii unelte potrivite, până la elemente de bază în ingineria materialelor și elemente de tribologie.

  O carte pentru toate applicațiile.

  Cuantica productivității - Cartea

  „Cuantica productivității” este o lucrare amplă și captivantă, ce explorează principiile de bază și noile tendințe din domeniul ingineriei și inovației. Scrisă de o echipă de experți în domeniu, această carte oferă o privire detaliată asupra conceptelor cheie, tehnologiilor de ultimă oră și aplicațiilor practice care schimbă fața industriei tehnice.

   Cu un conținut bogat și accesibil, cartea acoperă o gamă largă de subiecte, de la metalurgie și prelucrarea materialelor până la tehnologii avansate precum inteligența artificială, roboții colaborativi și fabricația aditivă. Fiecare capitol este structurat în mod clar și concis, oferind explicații detaliate, exemple relevante și studii de caz inspiraționale.

  Suntem încântați să anunțăm că precomenzile sunt acum disponibile.

  Dacă vrei să fii printre primii care vor avea cartea în mâini, te încurajăm să te înregistrezi acum.

  Completează formularul de mai jos pentru a-ți rezerva exemplarul și vei primi notificări exclusive despre lansare, evenimente și oferte speciale.

  Nu rata ocazia de a obține acces la informații de valoare și instrumente practice pentru a-ți maximiza productivitatea! Înregistrează-te acum pentru precomandă și fii parte din revoluția productivității!

  Comandă cartea

  Precomenzi Cuantica Productivitatii
  Precomenzi Cuantica Productivitatii
  Basarabeanu Razvan New Basara Consult

  PREZENTARE

  Despre trainer: Răzvan F. Basarabeanu

  Cu o vechime de peste 17 ani în domeniul prelucrărilor prin așchiere, Răzvan Basarabeanu a acumulat multe informații și experiență în industria din România, Ungaria, OIanda și Belgia. În decursul anilor a ocupat mai multe posturi cheie în industria prelucrătoare prin așchiere, precum: operator CNC, programator CNC, formator, tehnician scule așchietoare, trainer scule așchietoare, consultant și proiectant de scule așchietoare.

  Cu un brevet de invenție în domeniul industriei auto și mai multe inovații în domeniul sculelor așchietoare, Răzvan confirmă statutul lui de membru în elita MENSA INTERNAȚIONAL.

  În decursul ultimilor trei ani toată activitatea lui a fost îndreptată către segmentul prelucrărilor prin așchiere, dorind să își pună amprenta în următorii ani asupra acestei industrii aflate într-o continuă schimbare.

  • Președinte al Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare prin Așchiere
  • Evaluator în sistemul formării profesionale continue
  • Trainer scule așchietoare
  • Tehnician scule așchietoare
  • Economist în administrarea afacerilor
  • Operator la mașini unelte comandate numeric
  • Formator
  Call Now Button